Cautare

4683 de rezultate pentru "stiri pro tv pe 16 10 2010" (3.78 secunde)
• Traian Basescu a primit premiul "Mai, animalule!" Potrivit motivatiei ActiveWatch, premiul "se acorda si i se lipeste pe frunte presedintelui Traian Basescu pentru bunele maniere cu care trateaza jurnalistii. ... Adica de la un animal, pe vremea lui Iliescu, la om".
Convingerea ca o elita mondiala cunoaste o multime de secrete pe care le ascunde marelui public are multi adepti.
O stire din Romania libera despre seful Romsilva, judecat pentru jaf de 303 milioane euro, mii de distribuiri pe Facebook / paginademedia.ro Un articol publicat de Romania libera despre seful Romsilva care este judecat pentru un jaf de 303 milioane de euro a fost cel mai distribuit material pe Facebook, pe ziua de ieri.
Ca de obicei, vanzoleala cea mai mare s-a petrecut la posturile TV ale lui Adrian Sarbu, care se pare ca tine mortis sa respecte Axa britano-balcano-yankee, aducand aici, la cot de Dambovita, toate pretextele de intamplari mondene ale strambatorilor de nas din UE.
Dupa ce a slujit ani la rand la Realitatea TV, al carei patron a fost arestat, jurnalistul Robert Turcescu schimba stapanul.
Doru Buscu) Un mister care nu sacaie pe nimeni, dar care nu va fi dezlegat mai devreme de prima ciocnire a Pamantului cu un asteroid urias, umbla nestingherit printre logica si bunul simt. De ce l-a sustinut INTREGUL OCCIDENT pe Traian Basescu?
Asocierea va realiza difuzarea de spoturi de 30 de secunde pe primul post de televiziune generalista si pe primele doua canale tv de stiri, selectate in functie de audienta. ... Posturile pe care va fi realizata promovarea interna a destinatiilor turistice romanesti sunt Pro TV, Realitatea TV si Antena 3.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "STAREA VREMII, LA PRO TV. PROPUNERE PENTRU BUSU", pe care il puteti citi in continuare.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Rezultatele au aparut insa pe fondul mai multor incidente. ... Scenariile pro-PSD au dominat duminica alegerilor Indemnati de vremea frumoasa si mult mai calduroasa decat ar fi fost normal la sfarsit de noiembrie, bucurestenii au votat, ieri, fara incidente deosebite.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Observatorii Pro Democratia au constatat ca alegerile din urma cu doua zile au fost fraudate. ... Totodata, reprezentatilor Pro Democratia li s-au semnalat cazuri ale cetatenilor care au votat in alte localitati decat cele de domiciliu, fiind transportati cu diverse autovehicule.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a trimite observatori pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, desi anuntasera, la 29 noiembrie, ca nu o vor face. ... In plus, APD a primit dreptul de a putea verifica listele electorale permanente si pe cele speciale.
Era prea devreme, in 1990, ca Marian Munteanu sa devina o forta politica, slujea el, pe atunci, un grup de interese inca lipsit de puterea de a influenta imediat si major destinul Romaniei?
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV.
Primita cu circumspectie, propunerea de Cod Electoral elaborata in cadrul Asociatiei Pro Democratia, in cazul in care va fi adoptata, in legislatia electorala romaneasca ar urma sa se produca o serie de schimbari de fond.
S-a intamplat in acest sens ce am spus intr-o postare pe retelele sociale. ... Am pierdut pentru multa vreme, daca nu definitiv, sprijinul electoratului urban, activ si educat, adica al clasei de mijloc pe care avem pretentia ca o reprezentam. ... Sa le luam pe rand.
Daca deputatii lucreaza repede s-ar putea ca proiectul sa fie adoptat pana la sfarsitul actualei sesiuni parlamentare, astfel incat Guver-nul - care va avea la dispozitie 90 de zile pentru pregatirea alegeri-lor - sa fie gata sa organizeze alegerile pentru PE in martie-aprilie 2007, a explicat ieri presedintele Asociatia Pro Democratia, Cristian Parvu-lescu (foto).
Vicepresedintele PNL, Adrian Cioroianu, validat favorabil ca viitor ministru de externe, s-a plasat ieri, in cadrul audierilor din comisiile de specialitate, pe o pozitie de mijloc in ceea ce priveste retragerea trupelor din Irak, subiect sustinut de liberali si contestat de seful statului.
In cazul in care Traian Basescu va fi suspendat de Parlament si se va ajunge la votul populatiei pentru demiterea sau ramanerea sa in functie, campania "pro" si cea "contra" presedintelui ar putea avea o miza reala, sustin realizatorii sondajului desfasurat in perioada 27 martie-1 aprilie.
google-analytics.com